Крисия проговори за трагичната загуба на баща си преди една година,

...
Крисия проговори за трагичната загуба на баща си преди една година,
Коментари Харесай

Крисия проговори за баща си

Крисия проговори за трагичната загуба на татко си преди една година, по време на присъединяване й в " Като две капки вода ".

Младата изпълнителка, която преди години популяризира България на  " Детската Евровизия ", мълча до този миг по тематиката, само че и евентуално е желала да резервира единствено за себе си доста мемоари. И въпреки всичко реши да показа нещо обществено.
-->
" Много друга връзка имахме ние двамата, аз към този момент живеех в София, а той във Варна, чувахме се и се виждахме от време на време. От 14-годишна се реалокирах да пребивавам сама, огромното ми предпочитание беше да бъда независима. Загубата му беше доста фрапантен миг в живота ми и както си казваш - " има време " за някой неща, само че в действителност се оказва, че няма време ", разказа Крисия в подкаста на Емил Конрад.  

Певицата показа още, че доста й липсват диалозите с татко й и през времето е трябвало повече да поддържат връзка.

" Между нас беше или цялостно съгласие или не се разбирахме - ние доста си приличаме. Аз съм доста по-различен човек от както го няма "  казва тя.

Относно учебното заведение и образованието й Крисия съобщи, че след завършването на междинното учебно заведение няма да записва университет. Интересува се от актьорско майсторство и би се насочила натам, само че не в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР